Algemene Voorwaarden

 

  • Op Toffe Hotspots staan plekjes die met grote zorg geselecteerd en persoonlijk zijn bezocht (waarbij anders vermeld).
  • Toffe Hotspots is niet verantwoordelijk voor de ervaring bij een bezoek aan een Toffe Hotspot en aanvaard geen verantwoordelijkheid voor gewijzigde en foutieve informatie.
  • Toffe Hotspots doet haar best om er voor te zorgen dat de informatie bij een Toffe Hotspots up-to-date is. Toffe Hotspots kan niet garanderen dat er geen onjuiste informatie aanwezig is op de website.
  • Toffe Hotspots gaat minimaal samenwerkingen aan adv een barterdeal. Tijdens een barterdeal zal er altijd gebruik gemaakt worden van een affiliatielink. 

PRIVACY VERKLARING

Toffe Hotspots is een onderdeel van Divri Media en staat ingeschreven bij het Kamer van Koophandel in Breda. Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar info@divrimedia.nl

Op de website van Toffe Hotspots worden persoongegevens verwerkt wanneer je er gebruik van maakt. De volgende gegevens worden verwerkt:

  • Naam
  • Email Adres
  • IP adres

Omdat Stripe Away gebruikt maakt van Google Analytics (GA) en tracking cookies van verschillende affiliate netwerken worden ook gegevens zoals van jouw surfgedrag (zoals hoe lang je op mijn website bent en wat je leest) maar ook welke browser en kijk je via je telefoon of op de computer). Dit is puur om zo het beste te kunnen afstemmen op mijn bezoekers. Over dit alles wordt je geinformeerd tijdens je bezoek adv een cookiemelding.

De gegevens blijven 26 maanden bewaard.

Vraag & antwoord

Hoe kan ik een vermelding op Toffe Hotspots krijgen?

Als eigenaar van een toffe hotspot betaal je een jaarlijkse bijdrage voor een vermelding op Toffe Hotspots. Je kunt hiervoor meer informatie opvragen via info@toffehotspots.nl

Bij sommige hotspots staat een affiliatie link? Waarom is dat?

Dit klopt en dit gebeurd alleen maar bij plekjes waarmee Toffe Hotspots een barterdeal mee heeft gesloten en/of op eigen iniatief heeft bezocht.

Toffe Hotspots werkt op minimale basis (2/3 per jaar) mee aan een barterdeal – hiervoor zal altijd affiliatie in worden toegepast bij een vermelding op de website.

Bij een jaarlijkse bijdrage zal er geen affiliatie worden toegepast.

Ik als eigenaar van een toffe hotspot heb een wijziging. Waar kan ik dit doorgeven?

Dit kun je doorgeven via info@toffehotspots.nl en zal dan zo snel mogelijk aangepast worden

Heb ik een garantie voor het aantal boekingen?

Nee, Toffe Hotspots geeft geen garantie voor het aantal boekingen

Copyright

Alle gepubliceerde reportages/artikelen bevatten eigen beeldmateriaal tenzij anders aangegeven en het niet anders kan. Op mijn gehele website, foto’s, video’s, overige beeldmateriaal en content berust een copyright 2020-2021. All rights reseved. Bij gebruik van ander beeldmateriaal zal er ten alle tijden een bron vermelding bij staan.

Ziet u interessant beeldmateriaal en wilt u dit gebruiken, uitgeven of publiceren, moet er ten alle tijden vooraf toestemming worden gevraagd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contact formulier.