Van 1 tot 4 personen
Verschillende appartementen en een loft

Ede – Nederland

Ligging: aan de rand van het bos (Veluwe)
Bereik: goed
Huisdieren: niet toegestaan
Ontbijt: niet inbegrepen
Wifi: aanwezig

Juno Lofts aan de Veluwe

Een toffe hotspot op een paar minuten lopen van het bos. Een heerlijke uitvalsbasis voor een heerlijk weekje weg in Nederland. Wordt wakker, start je dag met een lekker ontbijtje en geniet daarna van een vroege ochtendwandeling op de Veluwe.

Slapen in een oude soldaten kazerne

Hoe tof en uniek is dit? Verblijven in een oude kazerne aan de rand van de Veluwe. Deze plek is helemaal omgetoverd tot een schitterend vakantieverblijf en dat er veel tijd in is gestoken zie je in alles terug.

Mauritskazerne

Slapen in Juno Lofts betekent slapen met veel bijzondere geschiedenis. De Mauritskazerne werd gebouwd in 1904 en is vernoemd naar Prins Maurits, de zoon van Willem van Oranje. Dit gebouw heeft tijdens de Duitse bezetting in de tweede wereldoorlog de naam Kommodore Bonte Kaserne gehad. Gelukkig toen de Duitsers in 1944 werden verslagen bij de slag van Arnhem werd de naam weer terug in ere gebracht naar de Mauritskazerne.

Juno Lofts Ede
Juno Lofts Ede

Gebouw 8

Wij slapen een nachtje in gebouw 8 en daar heeft Juno Lofts 8 appartementen en één loft. In dit stuk van de Mauritskazerne kwamen de soldaten hun maaltijd nuttigen en/of een drankje aan de bar doen. Er is nog weinig terug te zien van het oude want de binnenkant is gestript en nieuw gemaakt. Het zijn ontzettend mooie slaapplekjes geworden waar je kunt genieten van natuur en rust om je heen.

Juno Lofts Ede

Ontbijt van Joris Brood

Op het terrein waar Juno Lofts zich bevindt kun je ook Joris Brood vinden, een plek voor een ontzettend heerlijk ontbijt. Wij besloten dan ook om in de vroege ochtend richting Joris Brood te wandelen en ons ontbijtje op te halen. Je kan daar in de winkel een keuze maken uit enkele belegde broodjes en uit heerlijke biologische en lokale drankjes.

Wandelen op de Veluwe

Vanuit Juno Lofts loop je zo de bossen in en geniet je van de natuur op de Veluwe. Ik maakte een mooie wandeling op de Sysselt en de Ginkelse Heide. Wil je nou iets meer avontuur in je outdoor activiteiten dan kun je over één van de vele mountainbikes parcoursen gaan fietsen.

Juno Lofts Ede

Genieten

Deze slaapplek is er echt eentje om ontdekt te worden en een goede uitvalsbasis als je stad en natuur wilt combineren. Ontdek vanuit hier de stad Ede of ga herten spotten in Nationaal Park de Hoge Veluwe. Juno Lofts ligt op een goede locatie als je veel variatie wilt in je weekje vakantie. Wil je helemaal niks en lekker knus op de bank zitten, dan kan dat hier ook heel goed ;).

Enjoy!

Tof overnachten in een