Lunchen bij Janenalleman in Breda

Breda, Eten en Drinken, Nederland

Een heerlijke lunch vanaf €8,-

JanenAlleman

Breda | Nederland

Lieve bediening

In het centrum van Breda

Niet duur

Vegan en Vegatarische opties

Stoelen zijn te koop

Ga naar de website

Een dankbaar gevoel

Samen zijn

Gezellig en lekker uit lunchen bij JanenAlleman in Breda. In 2015 is deze fanatische plek geopend. Een bijzondere lunchroom met een goud randje. Met een uitje aan deze plek ga je niet alleen met een gevulde buik weg maar ook met een dankbaar gevoel. 

Begroeting van lieve medewerkers

Hier is het waar JanenAlleman omdraait. De medewerkers die hier werken zijn over het algemeen mensen met een verstandelijke beperking of met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mensen kunnen hier aan het werk en worden begeleid door de overige medewerkers van het lunchcafé. Zo lopen er hier een aantal mensen stage of hebben ze hier hun dagbesteding. Op deze manier kunnen ze toch op een mooie manier deelnemen in de samenleving.

Zelf werkte ik in mijn dagelijkse met deze lieve mensen. Ze zijn altijd zo enthousiast en willen je de lunch van je leven meegeven. Elke keer als ik hier kom geniet ik van de gezelligheid en ga ik met een glimlach weer naar buiten.

Een heerlijke pittige salade

De  menukaart is uitgebreid en voor ieder wat wils. Ik koos voor een van het huis gemaakte soep als voorgerecht en als hoofdgerecht een heerlijke pittige salade. Het was even wennen omdat ik niet tegen pittig eten kan maar de salade was echt heerlijk.

Wat ook tof is om te weten, is dat ze biologische producten gebruiken, die worden geleverd door lokale leverancier. Zelf kan ik er dan extra van genieten als producten een goede achtergrond hebben.

Warme Chocolademelk Unicorn

Naast mijn grote lunch bestelde ik ook nog een warme chocolademelk. Dit wilde ik al zo lang een keer proeven en elke keer zat ik vol van het overige eten. Deze keer had ik nog een plekje over.

Buiten de overheerlijke warme chocolademelk, heeft JanenAlleman ook verse sapjes en een keuze uit heerlijke theeën. Lust jij nou van dit alles niks, dan kan je ook gewoon een Cola of een kopje koffie bestellen.

Even tot rust komen

Ondanks dat het behoorlijk druk kan zijn, geeft deze plek je wel rust. Door de toffe inrichting waan je je soms even in je eigen huiskamer. Weet je wat trouwens tof is? Alles wat je ziet, is te koop. Vind je nou die ene stoel zo leuk, dan kan je die kopen.

Zelf was ik helemaal weg van de stenenmuur, rechts bij binnenkomst. Helaas is die natuurlijk niet te koop maar ik heb wel een duid inspiratie.

Vrijdagavond driegangenmenu

 

Elke vrijdagavond is er een heerlijk driegangenmenu waarbij je kunt aanschuiven. Je betaald hier maar liefs €16,95 en voor de kids maar €9,00. Elke week is het weer een andere menu en wat dat precies is kun je vinden op de website.

Het is zeker een toffe aanrader om deze plek te bezoeken. Niet alleen het eten en interieur maken de plek maar ook de lieve bediening.

ADRES

JanenAllemaal zit in de St. Janstraat in Breda. Dit is een zijstraat van de Grote Markt.

Adres: St. Janstraat 22
4811 ZL Breda.

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 20:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00

Tip: wil je zeker zijn van een plek, reserveer dan.

COMBINEER HET MET

Laat hier je recensie of reactie achter