Het gezicht achter Toffe Hotspots

 

Diana van 87 en trotse eigenaar van Toffe Hotspots. Een reiziger, ontdekker en dromer in hart en nieren. Ontdekt de wereld in al zijn kleuren en vormen van dichtbij tot ver weg. Verder een actieve onderneemster met o.a. de goede lopende outdoor- en reiswebsite Stripe Away onder haar vleugels.

De Tofste Hotspots Ontdekken

Samen op ontdekkingstoer en slapen in de leukste plekjes en lunchen in de mooie lunchrooms. Ik ontdek de tofste hotspots in Nederland en ver daar buiten. Overnachten in een oud bakkershuisje, in het hoogste hostel ter wereld of een hostel met een ballenbak voor volwassenen maar ook in romatische boutique hotels of houten bos huisjes. Of wat dacht van je van lunchen in het eerste kattencafé in de wereld of ontbijten in een café waar de wereldculturen centraal staan. Toffe Hotspots is een verzameling waarbij unieke plekjes centraal staan. 

Jouw plekje op Toffe Hotspots

Ben jij de eigenaar van een uniek slaapplekje of eetplekje in Nederland of daar buiten en wil jij die promoten? Neem dan contact op (info@toffehotspots.nl) of kijk op de pagina jouw plekje op Toffe Hotspots.